شیرینی اتابکی
مواد لازم
کره یا روغن جامد ۱۲۵ گرم (من ترکیب جفتشو زدم)
پودر هل ۱ قم
آرد ۱۸۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
بکینگ پودر یک چهارم قم
آرد برنج ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
تخم خرفه و گردو برای تزئین
طرز تهیه
اول روغن وپودر قند رو با دور تند همزن میزنیم تا کرم و سبک شود…
حالا تخممرغ را اضافه میکنیم و دوباره باهمزن میزنیم…
کمی وانیل، پودر هل را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم، حالا همزن را کنار گذاشته…
بکینگ پودر و آرد برنج را اضافه میکنیم با لیسک هم میزنیم تا صاف و یکدست شود…
حالا آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیف ومنسجمی بدست آید…
ممکنه آرد اضافه بیاد پس کل آرد رو باهم نریزید، این خمیر نیازی به استراحت نداره، زودی دست بکار بشید و از خمیر توپای پانزده تا بیست گرمی بردارید و با دست گرد کنید، روی هر شیرینی یک تکه گردو و کمی تخم خرفه بپاشید، و در سینی فر بچینید(نیازی به کاغذ روغنی و چرب کردن سینی نیست) در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه میگذاریم…