۳ عدد ران مرغ
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذا خوری کره 1عدد پیاز
۲ لیوان برنج
نمک۱قاشق غذاخوری رب فلفل یا پودرفلفل
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فلفل سیاه، ادویه پلویی به میزان لازم
۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک
۱لیوان نخودپخته(یا کنسروی ) یا پودربادام ۱/۲لیوان(دلخواه) .
درقابلمه نچسب روغن وکره راریخته وپیازخوردشده رو تفت میدیم، رب را اضافه وبعد کمی تفت دادن که بوی خامی رب گرفته شد برنج رو که از قبل خیس کرده بودیم(حدود نیم ساعت) را اضافه ونعنا وادویه هارا ریخته وهم میزنیم. مرغها رو که از قبل سرخ واستخوان جدا کرده ایم رادر قابلمه ریخته وروش برنج رااضافه وبه میزان لازم آب اضافه میکنیم (۱بند انگشت آب روی برنج باشه) و میذاریم حدود ۴۰دقیقه رو حرارت متوسط تا پخته ودم بکشد