طرز تهیه همبرگر ذغالی

طرز تهیه همبرگر ذغالی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

همبرگر معمولاً به روش‌ های مختلف و با چاشنی های متفاوتی تهیه می ‌گردد. همبرگر را می ‌توان به صورت گریل شده و یا به صورت سرخ شده تهیه نمود. ادویه ها و چاشنی های خاصی که به همبرگر اضافه می‌ شود یکی از اصلی ترین دلایل عطر و طعم ویژه و لذیذ آن می ‌باشد. گوشت به کار رفته در تهیه همبرگر اغلب گوشت گوسفند یا گوساله می ‌باشد. در صورتی که نتوان از گوشت استفاده نمود، می ‌توان از سویا به جای گوشت استفاده کرد. برای استفاده کمتر از روغن و همچنین استفاده از غذای سالم تر و کم کالری تر می ‌توان همبرگر ذغالی با استفاده از منقل یا باربیکیو طبخ کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه همبرگر زغالی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده همراه با چربی ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
جعفری ریز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز سفید و درشت رنده شده ۱ عدد

برای تهیه همبرگر خوشمزه به روش زغالی در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را با رنده درشت، رنده می کنیم. در ادامه آب پیاز رنده شده را با فشار دست به صورت کامل میگیریم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را هم به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به همراه گوشت چرخ کرده، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه می افزاییم.

 

مرحله سوم

توجه داشته باشید که اضافه کردن فلفل دلمه ای و جعفری سلیقه ای می باشد و می توانید آنها را در صورت تمایل از مواد حذف کنید. حالا باید مواد را به خوبی مخلوط کنیم تا یکدست شوند، سپس به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهیم تا منسجم شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه همبرگر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت گلوله در دستمان شکل می دهیم، سپس هر کدام از قسمت ها را درون دو لایه پلاستیک فریزر قرار داده و با قالب زن همبرگر حالت می دهیم.

مرحله پنجم

در صورتی که قالب زن همبرگر در دسترس نداشتیم، می توانیم مایه همبرگر را بین دو بشقاب قرار دهیم و آنرا قالب بزنیم. پس از اینکه همبرگرها را قالب زدیم، آنها را با همان پلاستیک های دورشان درون فریزر قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از گذشت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، همبرگرها را از فریزر خارج می کنیم. در ادامه منقل ذغال را به صورت یکدست روشن آماده می کنیم و توری گریل یا صفحه گریل را روی ذغال ها قرار می دهیم. در ادامه همبرگرها را روی گریل قرار می دهیم.

مرحله هفتم

با توجه به حرارت زیر گریل باید هر سمت همبرگرها را بین ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزیم. پس از اینکه همبرگرها به خوبی مغز پخت شدند، نان همبرگر را باز می کنیم و درون آن مقداری سس می زنیم، سپس چند تکه گوجه، خیارشور و کاهو قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله همبرگرها را درون نان ها قرار می دهیم و در پایان به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. در تهیه این همبرگر خوشمزه می توانید از سس مخصوص همبرگر یا سس های مایونز و فرانسوی به سلیقه خود استفاده کنید.

نکاتی برای همبرگر خوشمزه تر

 

با توجه به نکاتی که در سایت گیف گیف خواندید لازم است بدانید که اگر بخواهیم همبرگر زغالی را به صورت مخصوص تر درست کنیم، می توانیم ۱ ورق ژامبون هم روی آن قرار دهیم. در صورتی که با کالری بیشتر همبرگر مشکلی ندارید، می توانید برای خوشمزه تر شدن آن از پنیر ورقه ای نیز استفاده کنید.

اگر زمان کافی برای آماده کردن همبرگر ندارید و هوس یک همبرگر خوشمزه کرده اید کافی ست وارد سایت عطاویچ شوید و با سفارش همبرگر لذت خوردن یک ساندویچ خوشمزه را ببرید.