فیلم طرز تهیه نان روغنی سنتی کرمانشاه

آموزش تصویری نان روغنی سنتی کرمانشاه

نان روغنی سنتی کرمانشاه از سوغاتی های فراموش شده کرمانشاهه که با نان روغنی بقیه شهرها تفاوت داره ، این نان روغنی بخاطر استفاده زیاد از روغن حیوانی بجای آب بسیار ترد و خوش طعم و البته پر کالریه. برای عصرونه یا صبحانه با چایی میل کنید.

 طرز تهیه نان روغنی سنتی کرمانشاه

این مقدار برای ۱ قرص نان روغنی میباشد.
 مواد لازم :
آرد سفید : ۴۰۰ گرم
شکر : ۵۰ گرم
روغن حیوانی : ۱۵۰ گرم (میتونید از روغن جامد هم استفاده کنید)
آب یخ : ۱۰۰ گرم
.
روغن رو از چند ساعت قبل داخل دمای محیط میزاریم . شکر رو با آب یخ مخلوط کنید و اونقدر هم بزنید که شکر حل بشه . آرد و روغنی رو اضافه میکنید و باهم مخلوط میکنیم . خمیر بدست اومده رو به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بطور مدوام ورز بدید . خمیر رو به شکل گرد پهن کنید ، با انگشت روی خمیر شیار ایجاد کنید ، اونو داخل سینی فر بزارید. فر رو از قبل گرم کنید ، اگر دوس دارید نان روغنیتون نرم باشه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۷ دقیقه و اگه خشک دوس دارید با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدید تا نان روغنیتون آماده بشه

دسته بندی: آموزشی آشپزی

گیف های مرتبط