طرز تهیه کتلت شکم پر هندی

آموزش آشپزی

برای چهار نفر

مواد داخل شکم کتلت
پیاز را رنده کنید ابش که کشیده شد گوشت چرخی را اضافه و تفت دهید.
گوشت خودش چربی داره شما میتونید روغن بزنید ولی خیلی کم نباید چربش کنید بعد در صورت تمایل نصف یه فلفل دلمه قرمز را رنده کرده و ابش را گرفته و به گوشت اضافه کنید میتونید فلفل دلمه سبز برنید و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر سیر و زنجبیل بزنید و تفت دهید
سه تا سیب زمینی متوسط رو به بزرگ را آبپز کنید و رنده کنید با دو قاشق پر گشنیز ریز خرد شده می شه بجاش جعفری بزنید ولی طعم گشنیز خیلی بهتره و نمک وکمی زردچوبه وفلفل سیاه برنید و خوب ورز دهید توی دست از مواد اندازه یه نارنگی بردارید وباز کنید واز مواد گوشتی وسط سیب زمینی بذارید ولایه را روی هم بیارید وطبق فیلم مرتب کنید تا مواد گوشتی کاملا پوشیده بشود بعد دوتا تخم مرغ را با نمک وکمی فلفل سیاه با چنگال باز کنید وکتلت را توی تخم مرغ بزنید وتوی روغن داغ توی تابه نچسب سرخ کنید اجازه دهید یک طرف که طلایی شد بعد برگردونید تا طرف دیگش هم طلایی بشه
نباید توی خود کتلت تخم مرغ برنید دستورش همینه

دسته بندی: آموزشی آشپزی

گیف های مرتبط