فیلم طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

کلیپ آموزش شیرینی نخودچی

نیم کیلو یا 500گرم ارد نخود چی یا پنج لیوان دسته دار فرانسوی را الک کنید سه قاشق ارد سفید یا گندم را هم الک کنید وبعد سه قاشق پر از ارد نخود کم کنید بجاش ارد را جایگزین کردیم بعد 175گرم پودر قند یا یک لیوان یه بند انگشت سرخالی جایگزین نداره را هم الک کنید ویک قاشق چایخوری پودر هل را هم اضافه وهمه مواد را با هم مخلوط کنید .
175گرم روغن جامد یا یک لیوان روغن را روی حرارت فقط در حد اب شدن گرم کتید جوش نیاد وبعد بذارید سرد بشه واونوقت اندازه بزنید (عکس روغن را میزارم کانال ) وبا مواد خشک مخلوط کنید تا انسجامش مثل خمیر بشه اگر خیلی خشک بود کم کم روغن واگر نرم بود کمی ارد اضافه کنید تا خمیری مثل فیلم بشه . خمیر نیاز به استراحت نداره
خمیر را دوقسمت کرده بین دوتا کیسه فریزر به قطر یک ونیم باز کرده وقالبتون را توی ارد بزنید تا نچسبه وخمیر را قالب بزنیدتوی ظرف یا سینی راکاغذروغنی بیندازیدشیرینی راتوی ظرف بچینید ودرصورت تمایل یارومال زعفران کنید وپودر پسته بپاشیدیاخلال جوبی راتوی زعفران بزنید وحفره ای توی شیرینی ایجادکنیدودرقابلمه ای که شعله پخش کن گذاشتیم بایه پایه فلزی از نیم ساعت قبل گرم شده میزاریم دم کنی هم نمی خواد بمدت تقریبی بیست دقیقه تانیم ساعت باحرارت ملایم تاوقتیکه زیر شیرینی طلایی بشه وتا داغ است اصلا دست نزنیدوقتی کاملا سرد شد راحت جدا می شه 
 اگر خواستید فر  با حرارت170درجه بمدت تقریبی 15تا 20 دقیقه البته دمای فرهامتفاوت است بعرازاین زمان حتماچک کنیدزیرشیرینی طلایی بشه کافیه

دسته بندی: آموزشی آشپزی

گیف های مرتبط