فیلم طرز تهیه رشته پلو غذای خوشمزه و اصیل ایرانی

دانلود فیلم های کوتاه آشپزی ایرانی

ابتدا برنج را شسته و دو قاشق نمک اضافه کنید وبه مدت ۲ ساعت کنار بگذارید .سپس در تابه ای پیازها را سرخ کرده و مقداری نمک هم اضافه کنید . سپس در تابه ای دو قاشق کره را اضافه کنید و بعد از آب شدن کره باحرارت ملایم رشته ها را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت بدهید.سپس در کاسه ای گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده و آب گرفته شده ، پودر فلفل سیاه ، نصف زردچوبه ، آرد نخودچی و مقدار لازم نمک را اضافه کرده و مواد را کامل ورز دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال نگهداری کنید سپس گوشتها رو به صورت کوفته های کوچولو شکل دهید سپس درون تابه تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

سپس آب را درون قابلمه ریخته و بعد از جوش آمدن برنج را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه پخته شود سپس رشته ها همراه با زردچوبه باقیمانده به برنج اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه نیم پز شوند سپس برنج را آب کش کرده .کف قابلمه ای را روغن بریزید و سپس شروع به ریختن گوثت و برنج کنید در لایه آخر پیازداغ را اضافه کرده و سپس برنج را روی آن ریخته سپس زعفران دم کرده و مقداری آب و کره آب شده را روی برنج ریخته و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه پخته شود.

نوش جان

دسته بندی: آموزشی آشپزی

گیف های مرتبط