طرز تهیه ترشی کلم قرمز

فیلم طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی

ترشی کلم قرمز
مواد لازم:
کلم برگ قرمز  2 عدد
نمک  4 قاشق غذا خوری
سرکه سفید  به مقدار لازم
شکر نصف لیوان(میزان شکر به دلخواه است)

طرز تهیه:
1. برگ های خراب روی کلم‌ قرمز را میکنیم،کلم را شسته و پس از خشک شدن با چاقو از وسط نصف میکنیم، در اندازه‌های دلخواه خرد کرده و در آبکش می‌ریزیم.(ترجیحا از پوست کن استفاده کنید که خلالی، نازک و یکدست شوند)
2. سپس کلم‌ها را 3 بار با آب سرد آبکشی کرده، خوب که آب آن ها رفت در ظرف موردنظر ریخته و ابتدا نمک و شکر را میریزیم و بعد رویشان را با سرکه پر می‌کنیم.(علت شکر ریختن کم کردن تندی سرکه و همچنین خوشرنگ کردن رنگ ترشی است و حتی میتوانید از شکر بیشتری استفاده کنید)
3. بعد از مخلوط کردن سرکه و کلم، صبر کنید یک ساعت بگذرد تا رنگ گلم ها تغییر کند بعد آن ها را در ظرف های درداری ریخته و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی بعد از دو روز میرسد. تا 3 ماه در یخچال ماندگاری و کیفیت دارد.

دسته بندی: آموزشی آشپزی
کلمات کلیدی: ترشی آموزش ترشی

گیف های مرتبط