فیلم طرز تهیه فسنجان مرغ

ویدیو آموزش فسنجون مرغ

‍ ‌مواد برای 2 نفر 
ران مرغ 2 عدد
گردو آسیاب شده یا چرخ کرده 100 گرم
رب انار 3-4 ق غ
پیاز 2 عدد
آلو خورشتی 3 عدد
نمک -فلفل -دارچین - برگ بو - زنجبیل - آبلیمو - شکر

یکی از پیازها را ریز خرد کنید و داخل قابلمه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا پیاز کمی شفاف و سبک شود.سپس گردو آسیاب شده را اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید. سپس دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید گردو بپزد و به روغن بیفتد.
مرغ را داخل تابه کمی تفت دهید و سرخ کنید سپس با پیاز دیگر و برگ بو و ادویه جات و آبلیمو و آب داخل قابلمه گذاشته اجازه دهید پخته شود.
بعد از پختن مرغ، رب انار و آلو خورشتی و مرغ را به قابلمه فسنجان اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد با هم بپزند و جا بیفتند.
میتوانید یک تکه یخ داخل قابلمه بیندازید تا به گردو شوک وارد شود و به روغن بیفتد.
وقتی فسنجان کاملا به روغن افتاد اگر دوس دارید طعم ملس یا شیرینی داشته باشد میتوانید شکر اضافه کنید تا زمانیکه باب میل شود.
سپس به همراه برنج زعفرانی تزیین و سرو کنید.

پ.ن: به جای مرغ میتوانید از گوشت قلقلی استفاده کنید.
پ.ن: میتوانید مرغ را بلافاصله بعد از تفت دادن، در قابلمه فسنجان قرار دهید تا همزمان با گردو بپزد.
پ.ن: میتوانید آلو خورشتی را حذف کنید، جهت ایجاد طعم ملس از آن استفاده میشود.
پ.ن : میزان رب انار و شکر بستگی به ذائقه شما دارد.
پ.ن: رب انار بعد از چند دقیقه ترشی خود را به خورشت میدهد، پس از ابتدا زیاد اضافه نکنید و اجازه دهید رب انار طعم خود را به خورشت بدهد سپس بچشید و اگر ترشی غذا کم بود دوباره اضافه کنید. ‌
اگر این رسپی برای شما مفید بود لطفا صلواتی بفرستید.‌‌

دسته بندی: آموزشی آشپزی

گیف های مرتبط