ابتدا تابه ای رو روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید گرم شود سپس گبرگ گل محمدی را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید سپس شعله را خاموش کرده و برگ ها را به کاسه ای منتقل کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس گل برگ ها را با دست ریز کنید .
جداگانه در قابلمه دوپیمانه شکر را اضافه کنید همچنین یک و نیم پیمانه آب را اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید شکرها حل شوند و به جوش آید اجازه دهید تا نیم ساعت با درب باز بجوشد سپس گل برگ ها و گردوها را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید سپس شعله را خاموش کنید و درب قابلمه را با پارچه یا حوله روی قابلمه بگذارید و اجازه دهید دم بکشد یا خنک شود (ممکن است ۷ تا ۸ ساعت طول بکشد)
مربا را در یخچال نگهداری کنید
نوش جان