2عدد تخم مرغ
1استکان شکر
1استکان روغن مایع
1استکان شیر
1پاکت بگینک پودر(2/5ق چ)
6ق غ سرپر آرد
تخم مرغها وشکر را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن کرم رنگ شود بعد از آن مواد مایع را اضافه کرده و هم زده و بعد از آن آرد و بگینک پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید. دستگاه وافل زن را کمی چرب کرده و از مایه وافل هر بار یک ملاقه روی آن بریزید و بپزید. بستنی را بین وافل های سرد شده بگذارید و از وسط برش بزنید تا شکل مثلث بدست بیاد و کناره های آن را با فندق یا پسته آغشته کنید و سرو کنید.نوش جان
نکته: بعضی از دستگاهای اسنک ساز قالب وافل هم دارند
در ضمن قالب وافل زن که روی گاز استفاده میشوند هم در
فروشگاهای لوازم قنادی موجود میباشد.