تخم مرغ سه عدد
آرد قنادی دو لیوان و ربع
گیلاس یا البالو به مقدار لازم
یک لیوان سرخالی شکر
روغن مایع سه چهارم لیوان
شیر نصف لیوان به دمای محیط رسیده
ماست معمولی نصف لیوان به دمای محیط رسیده
وانیل نصف ق چ
بیکینگ پودریک ق م سرپر
آرد را از قبل دوبار الک کتید
البالو یا گیلاس را دونیم کنید هسته رابیرون بیارید واز طرف برش خورده روی حوله آشپزخونه بذارید تا اب ورطوبت اضافه گرفته بشه اینطوری اصلا کیک شما خمیر نمی شه اینم یه راه کار از طرف من ????
تخم مرغ و شکر و وانیل را پنج دقیقه با دور نسبتا تند هم زن بزنید تا حجمش دوبرابر وکرمی مانند باشه بعد شیروماست و روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن بزنید بعد ارد و بکینگ پودر را در دومرحله به مایع کیک اضافه وبا لیسک یا هم زن دستی ارام مخلوط کنبد تا ارد کاملا حل بشه و پف مواد هم از بین نرود قالب مورد نظر که میتونه گرد ساده با هر طرحی باشه را کف قالب را کاغذ روغنی بذارید کف و دیواره را با ارده یا روغن جامد چرب کنید تصف مایع کیک را توی قالب بریزید و روی سطحش گیلاسها را بچینید و مجددا بقیه مایع کیک را ریخته و سطحش را صاف کتید و بقیه کیلاسها را بچینید ودر فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده بمدت تقریبی 50تا 55 دقیقه حتما با خلال چوبی چک کنید اگر چیزی به خلال نچسبید کیک اماده است وچند دقیقه هم روی کیک را گریل کنید
اگر از توستر استفاده می کنید که منم از توستر استفاده کردم دمای 170درجه ده دقیقه قبل گرم کردم طبقه وسط بندت 55 تا 60 دقیقه چک کنید حتما پخته بود حدودسه چهار دقیقه گریل بالا را بزنید با دمای 170 تا طلایی شد بیرون بیارید.
نوش جان