طرز تهیه خورشت هویج

فیلم آمزش آشپزی

‍ گوشت بیست تا بیست وپنج تکه 
هویج سه الی چهار عدد متوسط
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ 
رب یک قاشق 
هشت الی ده عدد آلو 
روغن ،زعفران،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وآب لیمو یا آب غوره به اندازه کافی 
پیاز را با روغن تفت میدهیم وقتی پیازها نرم شدن گوشت اضافه کرده وباهم سرخ میکنیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز میزنیم ودوباره تفت میدیم آب به اندازه کافی میریزیم ومیزاریم جوش بیاد وقتی جوش اومد شعله را کم میکنیم و میزاریم آروم بپزه سه الی چهار ساعت طول میکشه در این فاصله هویج رو پاک کرده وخلال برش بزنید وبا چند قاشق روغن سرخ کنید وقتی هویج ها سرخ شدن انتقال بدید به ظرف دیگه ویک قاشق رب رو تو همین ماهی تابه تفت بدید بیشتر از سی ثانیه طول نکشه رب میسوزه 
وقتی گوشت پخته شد نیم ساعت اخر هویج سرخ شده،آلوی خیس شده،رب تفت داده شده نمک،وزعفران اضافه کرده ودوباره درشو میزاریم تا بپزه وجابیفته پنج دقیقه آخر چاشنی آب لیمو یا آب غوره میزنیم من آب غوره زدم یادم رفت‌ موقع ریختن آب غوره فیلم بگیرم 
عزیزان آگه عجله دارید گوشت را تو زود پز بپزید

دسته بندی: آموزشی آشپزی

گیف های مرتبط